Attrahera ditt drömliv 3 enkla steg

Jag har mål som jag måste uppnå 2017 och nedan redogör jag exakt vad jag ska hinna med 2017.

Jag vill inte att någon ställer upp för mig utan att få något tillbaka. För de tår du trampar på i dag kan vara sammanlänkad med den hand du kommer vara behov av i framtiden. Behandlar du någon illa kommer du själv möta 3 personer som kommer behandla dig lika illa om inte sämre.

Först vill jag berätta lite vad som väntar mig detta år. På måndag är jag inbjuden av SVT till ett pressmöte jag inte kan närvara på så jag skickar dit två korrespondenter Jennie Forsén och Lena Blidborg. Jennie driver Lunchnätverket i Uppsala, Swedish beauty Week och More is More. En driven kvinna som är bland de ödmjukaste människorna jag mött i mitt liv.

Jag själv är inbokad på en skönhetssalong hela dagen i Stockholm så då får mina korrespondenter besöka pressmötet.

Detta ska ske 2017

  • Mitt och Jennifers företag Organic Investment AB ska ha producerat 3 olika produkter
  • Jag och Jennie ska ha startat upp och rekryterat folk till vår hemliga verksamhet som också är ett AB.
  • Skaffa mig en katt
  • Förvandla mig själv till en vampyr och skrämma upp folk
  • Sitta på min tron och vara en självutnämnd Hertiginna som gamla dagar då häxjakten på mig var som störst. Jag som älskar medeltiden som bilden ovan visar. Hade jag levt då hade jag blivit bränd på bål för länge sedan.

Attrahera ditt drömliv 3 enkla knep

Det bästa du kan göra är att skaffa en tavla där du klistrar fast bilder på hur du vill att ditt liv ska se ut. Jag själv har ju gjort punkter ovan denna text som visar hur jag vill att mitt liv ska se ut 2017 och då är jag på god väg. Bilden av mig som drottning visar att allt jag tar på bör bli guld och att universum konspirerar till min fördel.

Attrahera ditt drömliv 3 enkla steg
Ovan bild blir jag dubbad till Hennes kungliga höghet Hertiginnan Anne af Uppsala av Rosita Eriksson på Uppsala City.
hur man adlar
Här ser ni hur man adlar en person till en högre titel som i mitt fall Hertiginnan af Uppsala titeln.

På staven som hon dubbar mig med står bokstäverna HU dvs Hertiginnan af Uppsala som jag kallade mig i början av mitt bloggande. Jag hade även en gata döpt efter mig i Borgmästarskapet i Uppsala som hette Hertiginnan.

2 svar på ”Attrahera ditt drömliv 3 enkla steg”

  1. Sprida på Facebook kan jag. Hårmodell har jag. Ja inte jag själv 😀 Veronica heter hon och modellat hår tidigare och söker även dessa uppdrag 😉
    Född -85 , andlig , vacker som en ängel. Rätt längd för modell. Kom hem förra året från Frankrike om jag minns rätt där hon studerade tystnad i kloster för att hitta sig själv med gott resultat 🙂 Hon är min bästa väninnas dotter , även hon andlig och får hjälp via Bruno Grönings Lära 🙂 Hennes man är fotograf. 🙂
    Hör av dig om du behöver hjälp 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *