Film scener jag har mycket svårt för

Varje gång jag ser en scen där två personer inte har mött på länge och en av dem sitter och spelar piano vill jag bara stänga av filmen.

Jag tycker inte om scener som handlar om människor som skiljs åt eller återförenas. Det är obehagliga scener.

Jag älskar piano över allt annat och då tänker jag alltid på när jag sjöng i kör som liten på Sankt Pers kyrkan i Uppsala. Vår lärare spelade alltid pianolåtar när vi sjöng i kör. Jag har alltid tyckt att det är så sorgligt när de spelar in scener där någon spelar piano. Finns en mycket sorglig kärleksfilm som handlar om två personer som längre inte har kontakt. I filmen så spelar de upp en mycket vacker piano sång som jag bjuder på nedan.

Jag vill bo mer centralt än vad jag gör i dag och ska en katt som alltid ska titta ut genom fönstret för det var vad jag alltid önskade mig som barn. Jag fick av min mor en porslin service för dockhus som hon har i sin vitrin än i dag. En liknande ska jag skaffa mig igen som ska vara synlig och samla damm.

Har ni piano hemma och finner det svårt att flytta på den? Då kan ni vända er till Piano flytt så hjälper de er med detta. Jag har en granne som har försökt bli av med sin piano i flera år och detta skulle vara ett utmärkt tillfälle för henne att bli av med den.

2 svar på ”Film scener jag har mycket svårt för”

  1. Har få favorit filmer alltså som jag kan se om och det är Amadeus. Även La Vie en Rose. Tittar mest på filmer via Youtube som aldrig skulle sändas här och enda filmen jag gråtit ut riktigt är när jag såg I know my first name is Steven , verklighetsbaserad.
    Ser mycket annat där som är intressant då regeringen mörkar en del fakta , ja inte bara dom för det är direkt order över så fakta hämtar jag där och inget ovanligt att många klipp försvinner lika fort som dom publiceras..
    Kram
    Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *