HUR DU TOLKAR GOOGLE PAGESPEED INSIGHTS

Via en mycket känd journalist fick jag kontakt med en mycket duktig programmerare. I Januari kommer jag berätta mer om den kända journalisten.

sökmotoroptimering
Nu går jag in i 2017 som en ännu större bloggare och det har jag denna kille att tacka för. Jag testade och sökte på några ord och kom upp varje gång på google bilder. Det är mirakel!!!!!

 

Jag mötte då  på en duktig person som visste allt om hemligheterna bakom sökmotoroptimering. Jag bad honom titta igenom min blogg och han fann den väldigt långsam när man laddar upp sidan. Min blogg var något långsammare än en snigel.

Hur snabbt laddar din sajt är avgörande för hur snabbt google snappar upp din blogg eller hemsida. Hastighet eller laddningstiden på din webbplats har just blivit en rankingfaktor. Sakta men säkert försvann min blogg från google sökmotor och jag började få panik. Jag trodde att jag och bloggen var begraven. Fast den höll på att uppdateras och få mindre bilder. Jag var på väg att skriva ett farväl brev och sedan slänga mig själv nedför Domkyrkan. Sen klarnade allt och det visade sig att min blogg inte förstod uppdateringen.

Efter min egen jordfästning då jag trodde att bloggen och jag hade dött så hade bloggen blivit snabbare. För att innan vara 16 sekunder så laddar sidan på 3.2 sekunder hädanefter. Min sida tog ca 14.8 sekunder att ladda in, allt över sex sekunder så blir google sura och man åker ner i söken. Sen försvinner lite mer än hälften av alla besökare om sidan tar mer än 6 sekunder att ladda, tar den över tio så försvinner 80%. Du blir alltså av med 8 av 10 besökare på grund av hastigheten. Detta innebär en bättre placering för mig på google. Jag lämnade min grav och insåg att jag endast hade gått igenom en nära döden upplevelse som tur var. Kom ut på andra sidan mycket starkare än förr. Min google analytics försvann och jag fick googla på hur man skulle göra för att lägga in koderna. Lyckades även med det. Allting gott och så levde jag och min blogg lyckliga i alla våra dagar.

Är din sida långsam? Du kan få hjälp av en duktig programmerare som du kan hitta här och de heter Hojdegard. Linus Höjdegård ser snabbt vad din hemsida eller blogg behöver för att attrahera mer besökare och kunder. Han är dessutom snabb och har öga för detaljer. Jag fick inte bara upp hastigheten utan han fixade massa andra småsaker och dammade av mycket på vägen.

Här kan du läsa mer om vad hastighet innebär för din sida skriven av Hojdegard.

4 svar på ”HUR DU TOLKAR GOOGLE PAGESPEED INSIGHTS”

  1. HAHA HA du är för rolig och älskar din humor för har man inte den då är det svårt att överleva så använder ironi i mitt dags verk då jag lever med värk och spelar ingen roll att jag lever på ca 2000 kr i månaden , inneboende hos en äldre man sen 5 år som fick kärlkramp kapat stortån slutar inte röka för det och kan knappt gå så här får man slita – Men kommer bättre dagar till slut även om man kämpat hela livet hoppat över häcken dit få når där det för mig uppstod ett kaotiskt lugn trots blodtrycksmediciner då jag även lever med stress 😀 En krigare slutar aldrig strida så väntar garanterat överraskningar framöver då jag som född utan förutsättningar fick tänker då rakt inte fara upp i skyn dra jordtäcke på lääänge och i år fyller jag 52 visserligen bara en siffra men blickar framåt åt ett Gott Nytt År och Önskar dig desamma fina 🙂
    Kram
    Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *