Skip to content
Veckomagasinet

Sök mig i 300 år och ge mig postkakan

Vad jag önskar mig mest just nu är att någon som tycker mycket om mig ska skicka en postkaka till mig och att personen har sökt mig i 300 år. Längre ner beskriver jag varför du ska söka i 300 år.

Just nu har jag två olika kollegor en som heter Jennie och en som heter Jennifer. Jag ska visa dem logobitarna som man kan beställa om man ska ha event i framtiden med våra varumärken. Du kan då ladda upp din egen logga och få hem logobitar för 16.73 kr styck. Jag har sett fina bakelser i Alice i Underlandet där det står “ät mig” på bakelserna. Det får bakelserna att kännas ännu godare om man skriver en sådan enkelt text på den.

Om du är en läsare som gillar mig och vill skicka en postkaka till mig så ska du veta att den kaka jag tycker är godast heter Postnöt.  Originalkakan som vann Bageriförbundets och Postens tävling. Originalkakan är utsökt med choklad, mandel och rom. Den verkar vara slut på lagret för tillfället och mitt andra val bli Sacher tårtan som är en tårta på sacherbotten med punschtryffel, aprikossylt och mandelmassa inslutet i ett chokladtäcke. Här kan du även skicka en hälsning på ätbar etikett. På den vill jag att det står “sökt dig i 300 år”.

Anledning till att jag vill att det står “sökt dig i 300 år” är för att Dracula sökte sin prinsessa i 300 år innan han hittade henne. De hade en gång i tiden levt ihop som ett par i tidigare liv och när de skiljdes åt så föddes Dracula på nytt och i 300 år letat efter Elizabeth. Tänk så romantiskt att någon letar efter just dig i 300 år och äntligen finner dig visst skulle du bli kär?

2 comments on “Sök mig i 300 år och ge mig postkakan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *