Är du clairvoyant ska du jobba med permanent makeup

Jag vill kunna gå till en skönhetssalong utan att behöva tala om vad jag behöver för hjälp. Är du duktig inom ditt område ska du veta vad din kund behöver.

Om du tex jobbar med permanent makeup så ska du också veta hur ett proportioner i ett ansikte bör se ut. Man kan inte be kunden rita hur de vill se ut. Detta ska personen inom skönhetsbranschen själv komma på. En person som jobbar inom skönhet ska kunna titta på tex mina ögonbryn och veta hur de bör se ut för att passa mitt ansikte. Det är väl inte jag som är experten att kunna veta utan de ska vägleda mig. Det är som att komma till en sierska som påstår sig vara clairvoyant och berätta allt om sig själv och sedan gå därifrån utan att bli ett gram klokare.

Jag har varit hos Janet Sandberg på Swedish Beauty och hon har givit förslag på vad hon anser passar mitt utseende bäst och jag är verkligen nöjd denna gång. Gör du permanent make up så är det bättre att gå flera gånger än att göra allt på en gång för tänk om det bli fel. Janet är försiktig och det ska man vara när man jobbar med permanent makeup.

permanent makeup
Bilderna är lite suddiga så det syns inte att jag har gjort permanent makeup.

Den som läser Lukasevangeliets femtonde kapitel ser att en god herde söker upp det skadade fåret och förbinder dess sår, medan den onde herden nöjer sig med de 99 rättrognas sällskap.

 

Ett svar på ”Är du clairvoyant ska du jobba med permanent makeup”

  1. Det är dom som inte kan ge exakta råd på hur man man blir som snyggast som inte är på rätt arbete. Ett stort del av mitt liv går ut på att hitta dom här människorna med kunskap. Mitt ansikte är mitt allt, jag kan inte ha någon som tror sig veta röra på något som redan är vackert och göra det sämre. Då är jag hellre utan!

    Som tur är märker man ganska så fort om personen i fråga är duktig eller vill vara duktig, men kommer aldrig uppnå höjden av perfektion i sitt yrke. Jag får ofta höra att jag redan är såå snygg och inte behöver göra något, men två personer som har det rätta ögat och dom litar jag fullt ut på!

    http://www.missjennie.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *