Lita aldrig på människor som bara ler på bild!

Jag minns inte var jag läste det någonstans där någon skrev att man aldrig skulle lita på människor som endast kan le på bild, men aldrig i verklighet.

Kanske vågar de inte le för att de har fula tänder efter all kaffe och cigaretter? Kanske är det inte så glada, men känner att en bild stannar för evigt och då måste man visa sin bästa sida. Jag har sett folk ser ler i verklighet oftare än på bild och dessa är inte bättre än andra människor.
Vill du ha finare tänder så att du vågar visa dem på bild? Vill du kanske ha finare tänder för att våga skratta loss bland människor utan att behöva dölja missfärgade tänder?
De har vad som krävs för att du ska kunna vara stolt över dina tänder. De har arbetat med förebyggande tandvård i över 70 år och då kan det kännas tryggt om de dessutom har en lång erfarenhet av tandvård. Det är skillnad på tandläkare och tandläkare. Har du dessutom tandläkarskräck så ska du verkligen välja en tandläkare du kan känna dig trygg med.  Folktandvården i Gävleborg erbjuder allmäntandvård, specialisttandvård och medicinsk tandvård.
När jag började skolan så skulle jag få tandvård hos en tandläkare i närheten av min skola. När de borrade så kunde jag känna hur det ilade i mina tänder. För att jag skulle ligga still så ropade de på flera sköterskor som fick hålla i mig hårt medan de borrade. Jag var bara 7 år gammal och sedan dess så har jag haft en otrolig tandläkarskräck. De borde inte tvinga mig till den vård jag blev tvingad till den dagen. Detta har nu gjort att jag i dag väljer tandläkare med omsorg för att aldrig mer uppleva den smärta jag fick uppleva när jag var barn. När jag var färdig fick jag välja ett klistermärke för att jag hade varit så duktig. Hur roligt tror ni det var för mig att välja ett klistermärke efter den tortyren?

Ett svar på ”Lita aldrig på människor som bara ler på bild!”

  1. Det kan ske är sant.. själv har jag en sne tand så jg brukar undvika att le så att tänderna syns.. alla har vi våra demoner ^^
    kram
    Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *