Vinn Gucci solglasögon dam/herr

Nu lottar jag ut äkte Gucci glasögon från Smart Glasses av ett värde av ca 4000 kr.

Jag själv har på mig ett par Jimmy Shoo glasögon från Smart Glasses. Jag brukar besväras av solglasögon fast dessa märkte jag inte ens att jag hade på mig så bekväma kändes de.

Nu kan du också få lyxiga solglasögon av bästa kvalité.

Tävlingsregler: Gå in på Smart Glasses och välj ut den modell du skulle vilja ha om du vann ett par Gucci glasögon dam som herrmodell. Sedan delar du detta inlägg på Facebook och glöm ej kommentera i detta inlägg.

Det är knappt 3 månader kvar till våren och då behöver du nya solglasögon. Kanske åker du skidor och behöver solglasögon? Eller om du kör bil och inte vill bli bländad av solen. Jag bär med mig mina Jimmy Shoo överallt där jag befinner mig.

gucci solglasögon
Mina Jimmy Shoo solglasögon fick mycket uppmärksamhet på grötminglet jag var på i går tidigt på morgonen.

Jag kan t.o.m sitta och läsa böcker med dessa solglasögon för de är inte så mörka som många solglasögon kan vara. Jag gillar inte att känna utanför kroppen känsla som jag kan uppleva när jag använder solglasögon. Äntligen hittar jag en som jag verkligen trivs i. Nu förstår jag varför det är prisskillnader från solglasögon och solglasögon. Det kommer du också förstå om du prova finare och dyrare märken från Smart glasses. Lycka till!

36 svar på ”Vinn Gucci solglasögon dam/herr”

 1. https://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Gucci/Gucci-GG-3696/S-G7O/JS-268806.html
  Gucci GG 3696/S G7O/JS

  Kära Anne,

  härmed deltar jag i din tävling med mina tummar hårt knutna om att äntligen få bli en ägare av ordentliga solglasögon. Jag såg dessa solglasögon på en kvinna utomlands för något år sedan och har sedan dess bokstavligen drömt att få bli en ägare till de. Stilrena, feminina med en tuff touch och intressant färg. Jag drömmer! Tack för en fin blogg och för att du alltid är så öppen och ärlig.

  Gillat och delat!

  Kram,
  Nelly Kvist

 2. Yeeees! Jag har hittat dem. Mina drömglajjer alltså. Här är de:
  https://www.smartbuyglasses.se/search?keywords=gucci&searchHashcode=1481841000180573#q=gucci&page=1&minReviewsCount=0&refinements=%5B%7B%22for_sale%22%3A%221%22%7D%2C%7B%22brand%22%3A%22Gucci%22%7D%2C%7B%22category%22%3A%22Solglas%C3%B6gon%22%7D%5D

  Jag heter Ana Scylla på Facebook och jag har självklart delat detta inlägg där, offentligt, så att du kan se (även om du kanske måste scrolla ner lite) 😀

 3. https://m.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Gucci/Gucci-GG-3644NS-D28ED-262261.html
  Våren och sommaren kommer med soliga dar,
  men ack så dåliga solglasögon jag har.
  Ett par snygga Gucci solglasögon skulle komma väl till pass,
  när solens strålar känns bländande vass.
  Då skulle jag känna mig stilig och grann,
  mot solens UVI strålar är det bästa skyddet minsann.
  Snyggaste design och form,
  om jag vinner dessa skulle glädjen bli ENORM! Gillar, delar på min fb och hoppas få vinna,
  då skulle jag bli en strålande glad kvinna!
  ?????
  Ha en fin 4:e advent! ?

 4. https://www.smartbuyglasses.se/search?keywords=gucci&searchHashcode=1481841000180573#q=gucci&page=0&minReviewsCount=0&refinements=%5B%7B%22for_sale%22%3A%221%22%7D%2C%7B%22gender%22%3A%22Man%22%7D%2C%7B%22brand%22%3A%22Gucci%22%7D%2C%7B%22category%22%3A%22Solglasögon%22%7D%5D
  Har länge tänkt köpa ett eget par,
  den modell jag önskat mest var underbar.
  Men priset gjorde att jag tvekade,
  så jag gick till en marknad och rekade.
  Tyvärr kom jag hem mig någon billig kopia,
  som jag dessutom glömde på en lokal pizzeria.
  Nu är du mitt sista hopp,
  att mot farliga strålar mot iris få stopp.
  Att i sommar få glida fram i Gucci´s coola bågar,
  är något som jag både vill och vågar.

 5. Gucci GG 1140/F/S Asian Fit Polarized KCL/SP
  Har länge tänkt köpa ett eget par,
  den modell jag önskat mest var underbar.
  Men priset gjorde att jag tvekade,
  så jag gick till en marknad och rekade.
  Tyvärr kom jag hem mig någon billig kopia,
  som jag dessutom glömde på en lokal pizzeria.
  Nu är du mitt sista hopp,
  att mot farliga strålar mot iris få stopp.
  Att i sommar få glida fram i Gucci´s coola bågar,
  är något som jag både vill och vågar.

 6. Jag är gärna med då mina ögon är extremt känsliga och alltid varit men blivit värre med åren. Jag tårar av solen och det är jobbigt så har alltid ett pkt med Duni mjuka servetter i väskan men inte för att snyta 😀
  En del har trott att jag gråter 😀
  Jag gillar klass Jag gillar stil och med kort frisyr med dessa solglasögon skulle Lyx känslan vara på topp så skulle Tacka Universum om jag dessa fick inviga när jag åker på välbehövlig resa en vecka till Grekland 20 april med min son som i skrivande stund är sjukskriven av utbrändhet + ska operera handen då han har förträngning.
  https://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Gucci/———–5——-
  Delat på Facebook offentligt.
  Hoppas på turen <3
  Kram
  Katja

 7. Det var ju konstigt att länken inte fungerar så skriver modellen här : Gucci GG 3584/N/S REW/VK – 59
  Gucci GG 3584/N/S
  Kram
  Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *