Tävling om vem som är snyggast i håret!

Jag har varit på EM Event by Paul Mitchell där vi fick tävla i vem som var snyggast i håret.

Mitt hår fixades av min kollega Jennie (Miss Jennie) och hon var en av dem som vann massor av hårvårdprodukter. Vi fick även massor av hårvårdsprodukter med oss hem. Jag fick nr 17 när jag klev in och då berättade Emma att de hade packat ihop en goodiebag åt mig anpassat för mitt hår. Verkligen ett mycket unikt sätt att ta emot sina gäster på. Man kände sig väl omhändertagen eftersom min goodiebag innehåll produkter anpassat till mitt hår. EM event vet verkligen hur det ska sätta ihop sina event och är mycket proffsiga.

Paul Mitchell produkter är av högsta kvalité och jag har redan börjat använda mig dessa produkter och är supernöjd då jag har väldigt torrt hår efter alla extansion jag har haft i håret genom tiderna. Nu har jag inget extansion utan det är mitt eget hår.

Vill du komma i kontakt med Paul Mitchell frisörerna i Sverige?

Actor Produktion AB

Hammarby Alle 83,

120 83 STOCKHOLM

 

Kontor: +46 (0)8 748 0065

Mejl: [email protected]

För att komma i kontakt med salongen:

[email protected]

Ett svar på ”Tävling om vem som är snyggast i håret!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *