Tävling vinn smarta köksprylar för kök & matlagning

Gillar ni att laga mat med produkter ni aldrig skulle kunna hitta i en vanlig butik? Vet ni vad jag dessutom älskar mest här i livet? Jag älskar chokladdoppade fikon. Allt detta hittar du hos Freaky Kicthen smarta köksprylar som gör att din matlagning knäcker.

Nu kan du vara med och tävla om valfria produkter hos Freaky kitchen.

Tävlingsregler: Gå in på Freakykitchen och välj ut din favorit och lämna en kommentar i detta inlägg samt dela på Facebook så är du med och tävlar. Lycka Till!

Nedan visar jag lite urval av mina egna favoriter och du kan göra en egen favoritlista.

Chokladöverdragna fikon med chokladtryffel

choklad-fikon

Du hittar även med dadlar och vit choklad samt en blandad med alla dessa smaker. Dessa fikon är från Spanien och chokladen belgisk så klart. Belgisk choklad har fått mängder i pris för sin utsökta kvalité. När jag gick bibelskolan så jobbade jag i en godisbutik och därför kan jag mycket om belgisk choklad.

Gräddvisp
En riktig klassiker
179 kr

visp

Anledningen till att jag just har beställt denna visp är att jag först ska göra grädde och sedan när jag har gjort klart grädden ska jag göra smör av den. Du ska då bara vispa tills att grädden blir riktigt tjock och sedan lägger du i havssalt. Finns mängder av fina salter att välja bland Feaky Kitchen. Då har du hemmagjord smör med olika smaker beroende på vilka salter och kryddor du kryddar med.

Degsporre

Sporra snyggt tänkte jag göra genom att jag tänkte baka baklava en turkisk efterrätt där man måste använda sig av denna när man sedan skär den i portioner. Obs gör det innan du gräddar baklavan annars blir det smuligt och jobbigt att skära. Detta hade jag inte förstått innan och alltid misslyckades med denna underbara bakelse.

degsporre

Spagettiskärare för grönsaker

För härlig nyttig pasta och detta för att min brorsdotter gjorde grönsakspasta precis som nedan bild och jag hade aldrig smakat något godare. Du kan göra perfekta LCHF maträtter med denna produkt.
spagetti-skarare
 

19 svar på ”Tävling vinn smarta köksprylar för kök & matlagning”

 1. Pajformar set med 3st i porslin. Det här skulle jag vilja vinna för vi äter mycket paj. Gärna ett par set så det räcker till alla mina gäster.
  Delat på fb.

 2. jag älskar spagettiskäraren, den gör att till och med mina grönsakskräsna barn äter upp allt på tallriken!

 3. En springform , modell större , i grått – så jag kan kasta min gamla – delvis
  rostiga , som knappt går att knäppa upp längre . Det hade varit roligt med en
  ny , fräsch – till jul – och nyårsbaket ! Försöker dela på FB.

 4. Som barn är det svårt att från vanor ge vika,
  allt ska vara precis samma och lika.
  Spagetti ska det vara och därmed basta,
  därför är det toppen när grönsaker kan bli “pasta”.
  Då slinker de ner utan gnäll,
  och ger en nyttigare vardagskväll.

 5. Kaksprits i stål!
  Som det kakmonster jag är inspirerar detta redskap till nya stordåd i köket! Jag menar – hur många tyllar har jag inte haft sönder? Hur många misslyckade Strassburgare har jag inte olyckligt serverat? Denna manick är välkommen hem till mej, en alldeles vanlig men baktokig tjej!

 6. Vår familj har ett dilemma,
  vi måste tänka på vikten härhemma.
  Alla älskar vi italienska köket utan måtta,
  och vill med pasta och pastasåser oss riktigt gotta.
  Med spaghettiskäraren behöver vi inget försaka,
  vi kan bland läckra såsrecept välja och vraka!

  ********************

  FreakyKitchen ger mig värsta kicken,
  ungarna säger jag får något saligt i blicken!

  Rund bakform halvklot föll jag också för, liksom en mängd andra prylar. har precis upptäckt FreakyKitchen och är fullständigt såld på ert sortiment. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *