Bröstlyft utan kirurgisk ingrepp 20 minuter

Jag har varit på huvudkontoret på Nannic i Täby för behandling av min hy och min byst. Jag trodde inte att det var sant när jag såg mig i spegeln hur fin hy jag fick i ansiktet och kring bysten samt ett lyft så klart, helt utan kirurgisk ingrepp.

Har du stor byst och vill få bättre stöd i ryggen så rekommenderar jag verkligen Nannic behandlingar och produkter där.

Jag blev inbjuden som bloggare och fick hela stället för mig själv och detta kändes så lyxigt. Jag fick skönhetsbehandling från topp till tå i 4 timmar.

Efter hudbehandlingen så fick mina bröst en omgång och jag som har ganska stor byst behövde verkligen en sådan behandling. Det blev ett lyft som jag är mycket nöjd med och detta helt utan kirurgisk ingrepp på bara 20 minuter vardera bröst.

Efter den lyxiga lunchen tillsammans så fick jag min efterlängtade bröst behandling som gjorde ett otroligt stort lyft på endast 20 minuter. Efter bröstlyften så fick jag en sightseeing i alla delar av huvudkontoret på Nannic. Jag fick besöka både konferenssalarna och lager med massor av Nannic hudvård.

3 svar på ”Bröstlyft utan kirurgisk ingrepp 20 minuter”

  1. Härligt att du kände dig nöjd med behandlingen, men jag tror kvinnor som har en sk brösptos ( brösthäng) förstår att det är en omöjlighet att på 20 minuter utan kirurgi att åtgärda något sådant. Ingen hade varit gladare än mig om det var så !
    Hans
    kosmetisk bröstkirurg

  2. Härligt, jag älskar när man lägger en hel dag bara på att få bli fin! Skönt med varierande arbetsdagar 🙂

    Ska spana in den behandlingen med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *