Skip to content
Veckomagasinet

Grafisk design & Logga för vår hälsodryck MatchaMie

Här ser ni killarna som kommer vara en del i att skapa loggan till mina två företag som håller på att lanseras våren 2017.

Vårt första steg var att patentera namnet MatchaMie och nästa steg är vår logga som nu är färdig. Följ med i vår resa hur vi börjar från början med vårt AB och skapar en hälsodryck som ska lanseras våren och sommaren 2017.

Det bästa med nedan video är att båda hälsa exakt lika och exakt samtidigt hur coolt som helst. Nu väntar jag på min logg för Veckomagasinet också som jag kommer att använda mig av varje gång jag blir sponsor för olika välgörenhetsgalor jag blir inbjuden till som sponsor. Att som bloggare sponsra ger väldigt mycket vilket många organisationer har fått erfara. Jag får hem mängder av tackbrev från mina insatser som stolt sponsor.

Ovan så ser ni ett blad som börjar vid M:et. Jennifer hade velat se att vårt i skulle ha ett blad i stället för pricken och så här blev det resultatet.

Jag har frågat några personer i dag vilken logga de gillade bäst. Nedan fick flest röster, men jag och Jennifer väljer ändå loggan som är ovan. Råd ska man bara lyssna på och inte följa har jag förstått. För denna logga ska jag och Jennifer leva med resten av våra liv sedan.

Behöver du också grafisk design till din logga? Du kanske har en logga som inte drar uppmärksamhet och vill byta? Då kan du vända dig till Webpages NKLT så hjälper de dig. Den som har hjälpt oss heter Viktor Nordendahl.

Missa inte!

Nu är jag på väg till Täby Centrum för skönhetsbehandling hela dagen. Det kommer upp bilder på allt jag lovar er. Samt så kommer även bilder upp från Klara K dagen där jag mötte Elaine som har skrivit boken snacka snyggt och även givit ut en bok om sin trasiga barndom där pappan var förövare. Hemskt men sant och mycket modigt av henne att ge ut boken om sitt liv.

2 comments on “Grafisk design & Logga för vår hälsodryck MatchaMie”

  1. Den ni valde är helt klart snyggast! Jag får ofta frågan om vad dom ska välja då jag är så brutalt ärlig när någon väl frågar! Sen så har jag väldigt bra smak med 🙂

    Ska bli spännande att prova drycken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *