Skip to content
Veckomagasinet

Lär känna dina kunder och tjäna mer på dem

Oavsett vilken bransch vi jobbar med så är det A och O att lära känna sina kunder för att veta hur kunden tänker. Detta för att med tiden kunna tjäna mer på dem.

Jag minns en gång när en byrå ringde hem till mig och ställde massa frågor om hur mycket kakor jag förbrukar. De frågade mig om det var priset som var betydande när jag valde att köpa en viss kaksort. Jag minns att jag då svarade att det nog var mängden socker och fett som var avgörande för vilken kaka jag väljer att köpa. De frågade mig vidare vilka kaksorter jag kände till och räknade upp massor av olika kaksorter jag aldrig hade ens hört talas om. Nu vet jag i varje fall att min absoluta favorit alltid kommer att vara singoalla med hallonsmak. Oavsett socker och fett innehåll så är den för mig priceless.

Vill du också lära känna dina kunders konsumtion och även tjäna pengar på leverantörers misstag? De använder realtidsalgoritmer för att styra digitala värden. En algoritm är en metodisk och exakt beskrivning av hur man löser ett problem. Den ger dig en bild av priser, offerter, order, leveranser, lager, fakturor, varulager,  kampanjer, redovisning, betalningar mm. Helt enkelt en automatisk B2B e handel helt utan att det är en mänsklig person bakom som håller reda på allt detta för dig.

Vad innebär B2B?

Business-to-business (B2B) är en marknadsstrategi som innebär omsättning av varor och tjänster mellan företag.

Vad innebär B2C?

Business to consumer innebär relationen mellan företag och konsumenter

Vad innebär B2D?

Business to dealer innebär relationen mellan företag och återförsäljare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *