Skip to content
Veckomagasinet

Jag var den enda tjejen i klassa som……

När jag var ca 11 år gammal var jag den enda tjejen i hela klassen som älskade att spela bordtennis på rasterna.

Nästan varje rast och håltimme  smög jag mig  till något som hette Öppet Hus och spelade bordtennis. Det var inte många i min klass som brukade gå dit. Det bästa var torsdagarna då hade de möte med eleverna och bjöd alltid på något gott. På torsdagar var det fullt av elever bara för att det alltid bjöd på något. Jag själv var där nästan varje dag för att spela bordtennis.
En gång regnade det och vi blev ej insläppta i klassrummet och då var hela klassen tvungna att gå till Öppet Hus. Så hela klassen fick då spela bordtennis. Kan ni gissa vem som slog alla i denna sport? Jag så klart inte nog med att jag var den enda tjejen utan jag var duktigare än killarna också i bordtennis. Jag kunde dessutom göra skruvar så att folk inte hade en chans att fånga mina bollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *