NKLT på mitt företag i Uppsala

När jag besökte mitt företag så mötte jag även entreprenörer inom NKLT och bland dem Viktor som är delägare i Seleste som gör damkappor. Jag var förut deras agent och marknadsföringsansvarige.

Det är jag inte längre då de behöver någon som kan jobba heltid och den tiden har jag inte då behöver jag klona mig själv för att klara av det. Fortfarande hjälper vi varandra i affärsverksamheter för att lära oss av varandra. Det är viktigt att ha ett nätverk där man kan hjälpa varandra att lyckas bättre. Victor är killen som har lite mörkare och längre hår.

Här kan ni läsa om när jag var agent för klädmärket Seleste.

Snart kommer jag berätta mer om vad jag och NKLT kommer att göra tillsammans. De ska skapa min logga till min dryck MatchaMie som jag kommer berätta i mitt nästa inlägg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *