I dag ska jag träffa en bokförläggare

Det är första gången i mitt liv som jag ska träffa en bokförläggare eftersom det är första gången som jag har skrivit en bok.

I min bok dubbar jag mig själv flera gånger, vilket innebär att jag belyser mina egna idéer som entreprenör och sedan delar med mig av dessa till mina läsare. Jag är dyslektiker och därför har det för mig varit en stor utmaning att få ihop en bok med min egen text. Jag har även med mig min skönhetsexpert Janet Sandberg som också har skrivit en bok om att stoppa åldrandet. Det är för mig en historisk dag och väldigt spännande. När jag väl gör något så brukar jag stegvis berätta detta i bloggen så att den som vill ge ut en bok ska lätt kunna lära sig av mig genom min blogg. Många gånger brukar jag hamna i bloggar där de inte berättar från början hur de har nått framgång. Jag vill att mina besökare följer mig på mina resor redan från början.

Det första jag nu har gjort är att skriva ett manus och det andra jag nu ska göra är att låta någon korrigera texten för att sedan skicka den vidare till förlaget. Fast nu så möter jag förläggaren innan jag har korrigerat boken för att den författare som ska korrigera den måste flytta tillbaka till Uppsala först innan detta kan ske.

Innan jag besöker bokförläggaren ska jag på hälsomässa i Skokloster slott som jag har blivit inbjuden till. En fantastisk roliga lördag har jag framför mig och till sällskap har jag min författarvän Janet Sandberg.

På Lottoland finns det flera alternativ för dig som tycker att det är roligt att spela. När jag var barn hade jag en lärare som sa att man spelar inte för att vinna pengar utan för att det är kul. Om man spelar för att vinna pengar spelar man av fel anledning. . Fast visst vore det roligt att vinna en större summa pengar och kunna göra det man brinner för. För många blir livet förändrat till 360 grader när de har vunnit pengar.

Företaget har en officiell spellicens och revideras av KPMG. Jag har själv besökt KPMG och ätit lunch i deras fina lokaler. Samtliga vinstutbetalningar garanteras genom branschens största försäkringsbolag.
Lottoland har i likhet med flera av världens största spelbolag sitt huvudkontor i Gibraltar. Gibraltar är ett brittiskt territorium beläget på södra delen av den Iberiska halvön, vid Gibraltar sund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *