Är du som jag en modebloggare?

När jag skriver om mode händer det att folk trillar in för att se vad som gäller just nu. Efter varje inlägg brukar det följa ett sponsrat inlägg med mode.

I Torsdags hade jag besöksrekord och blev nyfiken och undrade vad det var som hade fått folk att vallfärda till min blogg. Vet ni vad det var? Jo jag hade lagt upp ett inlägg hur man kunde rasa i vikt med hjälp av LCHF pannkakor. Inte visste jag att folk var lika desperata som jag är när det gäller vikten. Visst är mode något intressant, men för att man ens ska vilja shoppa så vill man först gå ner i vikt så klart.

Jag är även listad på Modebloggare sida där flera modebloggare har registrerat sig. För mig är det värdefullt att finnas på en sådan sida och hitta flera bloggare som älskar mode.

2 svar på ”Är du som jag en modebloggare?”

  1. Alla är desperata när det gäller
    vikten. Personligen så har jag aldrig testat LCHF, vet inte ens vad man får äta. Det bästa är att träna och att äta det man är sugen på, helt enkelt. Klockan är 02:50 och jag har ätit upp en hel påse med kanel gifflar. Anne von Porat om du skulle umgås med mig så skulle du garanterat gå ner i vikt, inte för att jag tycker att du behöver det.
    Jag tänker mycket på vad jag äter, vill absolut inte gå upp i vikt. Men det är en smak sak, huvudsaken är att man trivs med sig själv och det gör jag.
    Kramis / elisd.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *