Vilket ordspråk beskriver dig bäst?

Jag vet vilket ordspråk som beskriver mig bäst då jag har skrivit ett eget ordspråk.

Jag har personligen mycket svårt för folk som drar upp gamla händelser i sina liv för att ursäkta sig i nutid. Man kan inte i all evighet skylla på trasiga leksaker. Finns en historia som är sann om två tvillingar som växte upp med en alkoholist pappa. Den ena barnet började dricka alkohol och man frågade pojken varför? Till svar fick man att han såg vad hans pappa gjorde och gjorde likadant. Den andra pojken blev nykterist och man frågade pojken varför? Han svarade att han aldrig ville hamna i samma sits som sin pappa och blir en frånvarande och missbrukade pappa mot sina egna barn. Samma pappa två olika historier. Ett som gör sig till offer med en gammal historia och en som tar ansvar för sina egna handlingar utan att skylla detta på andra.

Här nedan ser ni mitt ordspråk som ni kan beställa på MeandmyPrint. Som välkomstpresent har du 15 % rabatt på din första beställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *