Mina olika inspelningar av kungafamiljen

Nedan kan ni se olika video klip som jag har spelat in med Kungafamiljen på blandade olika besök som jag har haft med dem.

Jag kan vara så otroligt löjlig av mig och spela in händelser innan de har skett. Nedan spelar jag in mig själv när jag går omkring i Domkyrkan på tronstolen som Kungen snart kommer att sätta sig på. Jag var där med min bloggkollega Malena Karlsson. Efter detta möte mötte jag min bror och svägerska som bjöd mig på jättegoda musslor från Feskarna som finns på Sankt Erikstorg i Uppsala. Det var för mig en perfekt avslutning på det hela med kungafamiljen som jag då har fått följa hela förmiddagen.

Min intervju med kungen och prins Daniel

Jag har även intervjuat både kungen och prins Daniel vid två olika tillfällen. Snart kommer jag befinna mig i Stockholms slott för att träffa kungaparet tillsammans med kändisfotografen Marie Therese Karlberg från Shayfoto.se

Nedan väntar jag på min tur för att intervjua Kungen innan så är det SVT som spelar in. Det tog lite tid för SVT att göra i ordning sin kamera så kungen började sucka. Efter ett tag drar kungen ett skämt och frågar om det var en budgetvariant som de hade med sig för att intervjua honom. Vår kung har verkligen humor när det behövs. Jag känner mig alltid trygg för jag tycker han inger en trygghet som gör det lätt att prata med honom. Jag själv lider också av dyslexi och för mig är det en otrolig trygghet att veta att halva kungafamiljen lider av samma handikapp som jag gör. När jag intervjuar så vet de redan om mitt handikapp och har därför överseende med mig och när jag skriver fel i bloggen eller skickar vidare bilder till vår tidning Rojalisten.

Nedan har jag spelat in i Domkyrkan när Kungen var där ensam utan resten av sin familj. Jag satt med media folket dvs folk från UNT, Aftonbladet, Damernas värld och Expressen. Alltid lika spännande att träffa andra journalister som har följt kungafamiljen under längre tid.

Här anländer kungen till domkyrkan och då står jag med David Sica från Stella picture och filmar kungen när han gör entre. Endast media fick stå ute när kungen gjorde entre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *