Är du hundens bästa vän?

Man brukar säga att hunden är människans bästa vän, men är du hundens bästa vän?

Vill du se vem som är mest lojal mot dig? Lås in din fru i en källare en timme tillsammans med din hund och se vem av dem som kommer bli mest glad av att se dig.

Här har du deras facebook sida där du kan gå in och dela och hjälpa till.

DogRescue jobbar med i Rumänien nu – att flytta 500 hundar i säkerhet innan ett kontrakt går ut o kommunen tar över igen. Då väntar bara svält o en plågsam död för de som inte kan räddas och delar av våra skattepengar är del av den tortyr hundarna får utstå.

Var med och rädda dessa stackars hundar genom gå in här och dela inlägget.

Det värsta är att vi alls som betalar skatt här bidrar till att plåga hundarna i den industri som skapats i landet Allt för att få mellan 2-300 euro per död hund Och inga humana avlivnings metoder används tyvärr – allt för att få så mycket egna pengar att stoppa i fickan Mat, vård, human avlivning kostar pengar o det lägger de inte på hundarna Svenskarna är de som betalar mest pengar till Rumänien via bidrag från EU o det är inte ok för mig att tvingas vara del i den tortyr djuren utsätts för bara för att jag tvingas betala skatt här. Därför vill jag påverka o hjälps till att rädda så många hundar som går.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *