Utvärdering av Tarot kursen i Agersta

Som ni läste förut i bloggen så var jag en helg på Agersta kursgård på tarot utbildning.

Jag var otroligt nöjd med kursen och främst för den goda maten. Jag fick frukost. lunch och middag. Allt vi åt var nyttigt och lätt så jag hade mycket avstånd till kolhydraterna och gick ner 1 kg på kuppen trots att jag åt mig mätt.

Vi åt frukost kl 08.00 och själva kursen började kl 10.00

Det var väldigt intensivt med utbildningen så att jag var väldigt trött på kvällarna. Jag fick min diplom och var väldigt nöjd med att kunna keltiska korset utantill. Om du går om kursen för att få mer färdighet med korten kostar det endast 650 kr i mån av plats. Jag är supernöjd med kursen och vill nämna att nästa tarotkurs blir 3-5 mars 2017.

Jag fick lära känna nya andliga vänner och detta var verkligen en minisemester för mig. Jag behövde verkligen denna helg för att ladda mina batterier. Jag hade med mig min dator på kursen för att anteckna så mycket som möjligt. Man var verkligen tvungen att följa med hela tiden så att man inget missade. Maria Therese är väldigt pedagogisk lärare som är mycket punktlig. Jag önskade bara att jag fick henne för mig själv för att ställa frågor, men vi var 12 personer som fick dela på henne. Jag hoppas att vi har en egen facegruppsida där vi kan diskutera tarotlekarna med varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *