På väg till skönhetsmässan i Älvsjömässan

Jag är inbjuden till Sveriges största skönhetsmässa på Älvsjömässan och med mig har jag min egen skönhetsexpert Janet Sandberg som ni kan se nedan.

När jag behöver vara extra vacker så är det givetvis Janets skönhetssalong Swedish beauty jag besöker.

Jag har blivit inbjuden till pressfrukosten som är kl 08.30 och sedan får vi som är press och vip gäster vara på mässan helt själva utan publik för att se vad som finns. Jag åker kl 11.00 hemfrån då kommer Janet och plockar upp mig för att åka till Älvsjömässan. Förra året hade jag en föreläsning där för företagare och den finns att se på youtube på Business bloggers sida. Just nu har jag även en tävling för Business bloggers grundaren Anna som även driver Style by Anna.

Kvinnor satsar mer på skönhet än på begåvning, eftersom män ser bättre än de tänker.

Om en man säger till en kvinna att hon är vacker, har hon överseende med de flesta av hans övriga lögner.

Mycket kan sägas om skönhet, men den bästa ordspråket inom skönhet enligt mig är att “skönheten ligger i betraktarens ögon”. För en person som inte förstår detta ordspråk så är det mer trångsynta än en bergsget som aldrig sett andra djur i sitt liv. Det finns fortfarande vuxna människor som skryter om sina utseenden utan att förstå att skönheten ligger just i betraktarens ögon. Tur det annars hade väl alla 5 miljarder människor stött på samma person.

2 svar på ”På väg till skönhetsmässan i Älvsjömässan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *