Bröllopsgalan på Tändstickspalatset

Det var Ingvar Kamprad som vi förknippar tändstickan med och nu finns Tändstickspalatset där Bröllopsgalan firades.

Jag skickade min korrespondent till denna gala som heter Anna Saletti som har fylliga läppar. Jag skrev upp två gäster så hon hade med sig sin frisör. Ni kan läsa vidare på Annas blogg om Bröllopsgalan på Tändistickspalatset här.

Ingvar Kamprad är en av mina förebilder. Vi förknippar honom med tändstickan och IKEA. Jag älskar maten på IKEA och jag älskar att gå omkring och få inspiration när det gäller inredning på IKEA. Fast mest av allt älskar jag att klä ut mig som ni kan se nedan. Perfekt utstyrsel för att göra entré på Bröllopsgalan.

Första gången jag träffade Anna var på premiären av Gåsmamman med Alexandra Rappaport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *