Tävling Snövit the musical & The music of motown feat

I samarbete med Dröse & Norberg produktionsbolag & Style by Anna så kan du vinna föreställningarna Tävling Snövit the musical & The music of motown feat.

De har Sverigeturné på 2 shower nu i höst/vinter. Snövit the Musical med bland annat Amy Diamond, Erik Segerstedt och Nanne Grönvall samt The Music Of Motown feat. Afro-Dite med Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker samt Boris René som gästar vissa städer. Du vinner då två biljetter för ett värde av ca 1400 kr. Du får välja stad om du vinner.

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på facebook och kommentera i inlägget så är du med och tävlar. Finns en dela knapp under detta inlägg som du kan trycka på.

31 svar på ”Tävling Snövit the musical & The music of motown feat”

 1. Snövit har vi ju pratat om, massor, och min lilla favoritkille skulle bli galet glad om jag kunde överraska med detta, så jag hoppas och håller tummen hårt.

 2. Gillat och delat. Jag vill ju inte missa drömkombon Motown och Afro-Dite när de förgyller en kväll i Malmö.

 3. Gillat och delat:)
  En perfekt julklapp till ena kusinbarn i familjen:)
  Staden får bli Uddevalla nästa år

 4. Spegel spegel på väggen där,
  Säg vem denna äran bär. Skulle vara så roligt att få göra något med min syster då vi inte ses så ofta.
  Såg mycket på den Disney filmen när vi var små.Vill se och uppleva den som musikal.har hört att den är så bra.
  jag vill gå i Örebro

 5. Vill överraska min dotter med två snövit biljetter.Hon Skulle bli såååå glad.hon är ett stort Nanne fan.
  Har inte faceboook hoppa det går ändå. örebro

 6. Vill överraska min dotter med 2 snövit The musikal biljetter.hon är ett stort Nanne fan.Har alltid vellat gå på en musikal med henne.Skulle bli sååå glad. 🙂

 7. När jag var 10 år stod jag på scenen som Snövit. Tänk om jag får uppleva “gamla” minnen. Tar med mig min dotter som är ett riktigt Disney-freak (om/när jag vinner biljetterna). Självfallet delar jag på Facebook.

  Tack för bra blogg!

 8. Åh min barndoms favorit.Skulle vilja se min snövit som musikal.Har inte haft råd att gå när man är arbetslös.Hoppas på vinst sista chansen nu.
  jag vill gå i Örebro:)

 9. JAG OCH vill gå på denna disney favorit .få se alla fantastiska duktiga skådespelarna som är med och höra på all underbar musik. och kanske drömma oss bort till sagornas värld.

 10. När jag var 8år stog jag på scenen som snövit. Vilken upplevelse. Vill uppleva se dena musial som vuxen. nu när den är lite om gjord.Tar med mig min syster som vill se sina idoler som är med i den nu. Och självklart är vi två stora disney älskade med. Hoppas på två biljetter☺

 11. skulle vilja gå och se min barndomsfavorit snövit som musikal.men har inte haft råd då man är student.
  Har sett klipp från den på you tub. den verkar vara så bra. har varit med i flera tävlingar men inte vunnit något:) så hoppas jag vinner nu sista chansen. delat och gillat på facebook

 12. Skulle vilja detta till min dotter i julklapp. har inte haft råd att gå då.
  hon har snövit som favorit i den musikalen.
  Har inte varit på någon musikal förut.
  Så hoppas på att vinna detta nu så vi får uppleva och se denna
  och kanske drömma oss bort i sagornas värld
  har varit med i andra tävlingar men inte vunnit något:)

 13. Jag älskar sagor.älskar musik.men jag alldrig varit på någon musikal.är nyfiken på hur denna gammla säga gestaltas som musikal.en musikal med en saga som beror. Är nyfiken på hur nanne gestaltar sin karaktär med.Hoppas gina detta så jag går så och uppleva detta☺

 14. jag och min mamma älskar sagor.älskar musik.men har alldrig varit på någon musikal förut.Vi är nyfikna på hur denna saga gestaltas som musikal.En musikal med en saga som berör.Sen är vi nyfikna på hur nanne gestaltar sin karaktärHoppas få uppleva detta.gillat delat

 15. Upp kläda vill vi gå och se snövits bal.Med hela familjen.Att få se denna klassiska saga live version.Med bra skådespelare med klassisk musik sång och dans.vi vill gå i Örebro.Hoppas kvällen blir riktigt bra.

 16. Motown och Afro-Dite i Västerås vore helt fantastiskt, disco, glitter och glamour JA TACK! Eller att få uppleva dem Stockholm i mars vore magiskt, något att se fram emot mellan nyår och påsk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *