Jag vill vinna 10 000 kr i produkter från min önskelista hos litenleker.se

Skapa din önskelista och vinn produkter till ett värde av 10 000 kr! Är det inte fantastisk till jul?

Nu kan du vara med och tävla om dessa vinster av ett värde på 10 000 kr. Det du ska göra är att gå in på Litenleker.se och välja ut vad du eller ditt barn önskar få lagom till julen och du är med och tävlar.

Glöm ej att dela detta på Facebook, instagram eller blogga om det och lämna en kommentar. Längs ner på detta inlägg hittar ni dela knapp för olika sociala medier. Lycka till!

Det är ett utmärkt sätt att spara både din och dina vänners tid genom att du enkelt gör en önskelista så slipper ni skicka tillbaka saker ni inte är nöjda med. Folk brukade använda sig av dessa önskelistor på bröllop. Det fanns då en pärm där man kunde skicka runt och se vad brudparet önskade sig så att man köpte rätt gåva direkt från början. Nu kan du göra detta med leksaker och annat som är anpassad för barn i olika åldrar.

Detta är vad jag önskar mig och nu vill jag höra vad det är du önskar dig?

Kidkraft – Bord, Bänk & Parasoll utemöbler för barn

Dacapo Silver – Smyckeskrin -Rosa Trä Med Låda

Pick&PACK – Väska – Trolley – Uggla – Blå

r du medveten om att du slipper trängas i city för att hitta alla julklappar till alla snälla barn som finns bland släkt och vänner? Till slut kommer du inte tycka att något barn är snäll till den graden att du ska tvingas frysa ihjäl, trängas ihjäl och dessutom så kanske dessa ungar inte ens blir nöjda med presenterna. Allt detta slipper du nu och det tar dig få minuter att beställa i ditt eget hem tillsammans med en kopp kaffe på sidan om.

Kidkraft – Tea Party Set

Med detta Tea Party Set från Kidkraft kommer både barn och vuxna njuta av att dricka en kopp afternoon tea med Drottningen. Denna setet i rosa toner har en dekorerad serveringsbricka, en tekanna med lock, två tekoppar, två skedar, tepåse, socker samt en kaka att bjuda gästerna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *