Är du ofrivillig singel ge inte upp!

Kommer ni ihåg att jag var på middag med några andra bloggare på exklusiva restaurangen Miss Clara. Nu så ska jag på event för The Matchmakers och ni kommer få massor av spännande läsning när jag kommer hem.

Nu ska jag i väg på eventet för The matchmakers i Stockholm och är supernyfiken hur det kommer att gå för alla som är singlar och är trött på sina singelliv. För vissa människor går det fort att hitta sällskap och för vissa verkar det var en omöjlighet som ljuset i tunneln. Nu behöver ingen lida mer för ni är också välkomna och engagera er och kommer garanterat att matchas ihop med någon ni kan leva lyckligt med resten av era liv som i sagornas värld.

Den 11 november är det första eventet för The Match maker och vill du också gå på eventet och är singel så kan du gå in här och anmäla dig. Du kommer bjudas på champange när du kommer. Vad väntar du på gå in och anmäl dig samt så kan du läsa också vad som händer på eventet.

Ett svar på ”Är du ofrivillig singel ge inte upp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *