Till vilket pris vill vi vara vackra

Jag har varit på besök hos Janet Sandberg på Swedish Beauty för att korrigera lite grejer som jag var lite missnöjd med.

Jag har väldigt fet hy och detta har jag besvärats av under hela mitt liv. Janet har verkligen allt för din hy och kan få den mest gråa huden att blomstra upp.

Jag åkte bil dit och det är ca 10 minuter utanför Uppsala vid ett nybygge av villor. Jag mediterar som bäst när jag kör bil så länge ingen tutar och stressar mig. När jag kom fram och ringde på dörren möttes jag av Janets sambo som också skulle in. Han sa är det du som är Anne som drar i väg Janet på massor av olika event? Kul att få höra att Janet tycker att det är roligt att följa med mig på olika event för jag älskar sällskap på mina resor.

Janet gör även permanent make up vilket innebär att hon tatuerar in tex läppkontur eller eyeliner runt dina ögon. Förut för länge sedan försökte jag mig på eyeliner, men jag hade sådan fet och blank hy att färgen vägrade ta sig.

Janet har även skrivit boken om skönhet i sin bok Beauty forever där hon går igenom steg för steg allt inom skönhet. I början av året följde Janet med mig till Älsvjömässan i Stockholm då jag föreläste på scen om hur jag blev en sådan framgångsrik bloggare på elitnivå. Ni har sett mycket av Janet i min blogg då vi jobbar ihop väldigt mycket och reser tillsammans ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *