Tävling handdukstork & inredning värde 10 520 kr

Vill du ha ett eget spa i ditt hem som är riktigt lyxigt?

Visste du om att du kan inreda ditt hem med riktigt lyxiga inredningsgrejer för värme i huset. Det jag lottar ut i detta inlägg är en handdukstork som man brukar kunna se på olika lyxhotell runt världen. De är dessutom väldigt fina som inredning och passar utmärkt om man bor flera i en bostad och ingen orkar hänga upp en blöt handduk. Du kan anordna en egen spa och slösa med handdukarna eftersom du hänger alla på tork sedan. Även när du har tvättat kläder kan du hänga blöta kläder på denna handdukstork.
Den du kan vinna är exklusiv vattenburen handdukstork Purmo Andros CH, 1200 x 600 mm. Värde 10.520 SEK inkl. moms färgen du vinner är i krom.
Tävlingsregler: Dela detta inlägg på Facebook, instagram eller blogga om det och länka till detta inlägg. Sedan lämnar du en kommentar och då är du med och tävlar.
Den finns även i vit färg och du hittar fler lösningar på värmeinredningar på Cleverheating. Jag hade helst velat ha den vita hemma i mitt badrum då den ser mer stilren ut i mina ögon. Den håller även badrummet varm då den är varm hela tiden så man slipper frysa när man ska ta en dusch.
Ska man använda sig av värme i sitt hem så ska det även smälta in i den övriga inredningen. Det enklaste är dessa färger ni ser ovan för det passar in i alla sorters inredningsstilar. Vissa kläder ska man tex inte torktumla utan man ska hänga dem så att de kan lufttorkas. Då är detta ett utmärkt sätt att få dina kläder torra fortare och dessutom är de varma när du sätter på dig dem nu när vintern närmar sig.

Missa inte!

Nu är jag på väg till en skönhetssalong och snart kommer ni se min förvandling från den fula ankungen till en svan hoppas jag.

44 svar på ”Tävling handdukstork & inredning värde 10 520 kr”

 1. Det är något otäckt med att torka sig på en redan blöt handduk. Här är ju lösningen! Och vilket bra sätt att slippa frys-morgon-ångesten! Om jag vinner skulle jag hänga upp dagens kläder på denna innan morgonduschen så de är varma och gosiga efteråt.

  Allt gott!
  Åsa

  Delat på Instagram där jag heter fru_bibbi 🙂

 2. Våta handdukar, jag ryser in i märgen.
  Tunga och lätt gråa blir de även i färgen.
  Handdukstork är livskvalitet för mig,
  en badande och duschande sportaktiv tjej.

 3. Finns det något skönare än att torka sig med en varm handduk mitt under höstens ruggiga dagar när det blir lite ruggigt både ute och inne! Så verkar det ju praktiskt med ett varmt mysigt badrum också!

 4. Delat men tävlar inte denna gång så ger andra chansen för den får ändå inte plats i mitt badrum 🙂
  Kram

 5. Det sägs man ska fånga dagen, men tidsbrist gör att det är inte alltid så lätt.
  “Jag ska bara” och måsten sätter oftast på tiden sprätt.
  Egentiden glöms sannerligen bort,
  för vardagen tycks ju alltid för kort.
  Jag vet vad stress vill säga
  och tänker därför saken greja.
  Det är dags att ladda batterierna, koppla av och njut
  med denna får jag välförtjänt och skön avkoppling till slut.

 6. Oj vilken tävling!
  Jag tillhör den skara människor som hatar kylan och som inser att jag har ett halvår framför mig där det kommer vara tortyr att gå in i badrummet på morgonen.

  Med denna kanske jag klarar mig över vintern…

  Delar så klart på FB

  Ha det fint
  Tommy

 7. Delar till min facebooks sida. Vilken härlig vinst ! Skulle jag gärna vilja ha här hemma, På sommaren går det bra för oss att hänga tvätten på tork ute, värre under de andra årstiderna då vi får hänga vår tvätt på elementen.

 8. Jag vill gärna vinna har två barn och massor av blöta handdukar och ont i ryggen hur hinner man??????

 9. Vårt badrum är gammalt och slitet,
  helst av allt skulle vi vilja kasta ut skitet.
  Skulle jag nu ha turen att vinna,
  kommer vårt nuvarande badrum att på en sekund försvinna.

 10. Har delat med mig på facebook
  Min stora dröm, men ack så dyr! En tanke tar form och inom mig gryr. Eget spa bakom dörr med vackra spröjs, så att trivselvärdet kraftigt höjs. Purmo Andros CH uppfyller drömmar av vikt! Hurra för Veckomagasinet- bäst på sikt!

 11. Vilken perfekt tajming för denna tävling! Varje vinter har jag lidit av fuktigt och kyligt badrum, särskilt när jag handtvättar ylle- och träningskläder, som tar en evighet att torka.. eller förresten alla andra dagar när jag sveper in mig i stora badhandduken och tycker den känns kall, fuktig och luktar lite mysko. Den här handdukstorkaren från LVI skulle höja mysfaktorn med många grader! Så snyggt och miljövänligt också!

 12. Jag är gärna med och tävlar. Passar i ett nybyggt hus med två badrum. Det ena är ännu inte klart eftersom vi saknar både badkar och handdukstork, då bygget blev dyrare än vad som kalkylerats. Denna lyxiga handdukstork skulle komma till användning och glädje.
  Har tipsat på FB https://www.facebook.com/jennya.johansson.52
  Glada hälsningar Jennya

 13. Oj vad jag önskar att jag vore en riktig fena på effektfulla rim och smarta motiveringar nu,
  men tyvärr får jag nog nöja mig med att bara skriva som det är:
  Nämligen att den fina handdukstorken skulle passa som handen i handsken i badrummet i huset vi just ska börja bygga.
  Och att jag håller tummarna riktigt hårt för tur !!

  Delar på min facebook https://www.facebook.com/michaela.johannesson1

 14. Vi ska börja renovera vårt badrum om en vecka! Kakel är inhandlat men inte inredningen så detta skulle vara drömmen att vinna! 😀 har delat på fb på min sida Emmy Klasén. Håller alla tummar och tår nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *