Leif ivan karlsson lyxhem på nära håll

Här ser ni när jag besökte Leif ivan karlsson i hans lyxhem på 22 rum  4 våningar och ett värde av 50 miljoner kronor. Han är verkligen superentreprenör.

Han kallar sin fru Susanne för superfrun, dottern för superdottern (Angelica Karlsson) för superdottern. Då borde jag bli deras superrojalist eller superbloggare.

Nedan ser ni Leif ivans Karlssons konstgjorda Vattenfall. Detta är innanför den guldiga grinden jag skrev om i detta inlägg. I detta inlägg kan ni se bilder som jag tog i deras vackra hem.

Många personer på Internet skrev till mig och tyckte att de hade för mycket antik rokoko i huset. Det är hans fru Susanne som väljer inredning i hemmet. Jag gillar hennes smak då hon som jag älskar porslindockor. Kolla in detta inlägg om Susannes inredning då jag besökte dem.

Just nu sitter jag och tittar på programmet som går på tv 3 och är en reality serie som handlar om deras liv. Jag kommer snart att gå på julbord som Leif ivan kommer att bjuda in mig på. Mer om det återkommer jag till inom kort.

Nedan ser ni när Leif ivan och Susanne vinkade av mig efter att jag hade besökt den en hel söndag. Nu kommer inte tro era ögon vad de säger till mig när jag går.

Visste du om att det spökar hemma hos Karlssons? Vill du läsa mer om det kan du läsa detta inlägg.

 

Han äter för mycket lätt och vin vilket enligt hans dotter Angelica Karlsson skapar inflammation i kroppen. Inte visste jag att kött skapar inflammation i kroppen. Jag trodde kött var bra för krppen ni läsare får rätta mig om jag har fel. Nu säljer de saker på loppis och det gick dessutom bra för dem. De kommer ofta till ämnet om hans nya skybar vilket låter mycket spännande.

Mitt företags värde steg 5 gånger mer på 3 månader

Nu ska jag i väg på kurs på Grand det kommer några föreläsare som ska prata om business och hur man tar sig fram. Detta för mig är mycket aktuellt just nu då jag driver Organic Investment AB. Jag får konstant in att folk gör kreditupplysning på mig för att ta reda på mer om mitt företag. Den är vilande just för att vi är i första stadiet. Vårt företag har i dagens läge värderats och är värt mellan 2,5 -5 miljoner kronor enligt experterna jag har varit hos.  Vill du veta mer om mitt företgag kan du maila mig annevonporat@live.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *