Vill du hänga med på tarotkurs

Snart ska jag på tarotkurs på Agersta och denna gång få lära mig allt om tarot utan och innan samt få en fin diplom när jag avslutar den.

Kursen börjar fredagen den 4 november kl 17.00 då börjar man äta middag tillsammans och lär känna andra kurskamrater. Sedan pågår utbildningen hela lördag och halva söndagen. Jag känner att jag behöver komma bort lite och bara ta hand om min själ. Jag älskar att gå på kurs och det är verkligen vad jag gör när jag vill skämma bort mig lite.

Vill du arbeta med medial vägledning? Vill du med tarotkortens hjälp kunna utveckla dig själv på ett personligt och andligt plan? Då är det här en kurs för dig.

Vi kommer att gå igenom alla tarotlekens kort grundligt samt ta upp många olika varianter på tarotläggningar. Deltagarna tränar mycket aktivt på varandra med ett flertal olika läggningar och symboltolkningar. Dessutom kommer vi att gå igenom tarotkortens historia och färgernas betydelse.

Stor vikt läggs på moral och etik samt bemötande av kund. Syftet är att du efter kursens slut ska kunna arbeta med medial vägledning samt personlig utveckling med hjälp av tarotkorten.

Denna tarotkurs passar även utmärkt för blivande medium som vill få en större förståelse kring färger och symboler samt dess betydelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *