I väntan på Kung Carl Gustaf

Här kommer vår kung Carl Gustaf att sätta sig när han anländer till Domkyrkan i Uppsala för kyrkomötets öppnande.

Jag och min fotograf Malena kom tidigt då vi skulle få våra ackrediteringsbrickor med våra namn.

Jag valde en klänning i mörk grön färg och väljer alltid att klä upp mig lite mer för att vara så representativ som möjligt när jag tar emot någon från kungafamiljen.

Nedan ser ni David Sica från Stella Pictures. Han brukar samarbeta med Margareta från Aftonbladet som följer kungafamiljen via aftonbladets tv. Jag har sett några avsnitt med Margareta och tycker att det är väldigt spännande.

Nedan står jag ute tillsammans med David Sica för att ta emot kungen. Alla andra media personer var inomhus endast vi två stod utanför och tog emot. Sedan klev vi alla in och fortsatte att följa kungen. Det kommer fler bilder inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *