Skip to content
Veckomagasinet

Beroendeframkallande staden London

Har man väl besökt London en gång så blir man beroende och vill tillbaka. Jag har varit i London och besökt Madame Tussaud och vill besöka den igen.

Jag stannade då på ett Hotell som var kallt och det blev aldrig varmt. Jag var där över nyår bara två dagar. Jag minns att jag frös väldigt mycket och att det regnande konstant. Aldrig mer ett hotell som ska få mig att frysa varje kväll. Nu finns det hemsida där du kan hitta hotell i London på ett mycket enklare sätt. Man har då också gjort lite urval så att man kan få det bästa från olika hotell till bästa pris. Samt så har man också lagt vikt på bekvämligheter som tex jacuzzi på rummen som man hade i den gamla tiden i London och Paris på 1750 talet.
Dessa London Hotell ser även till att du kan ha med dig ditt husdjur som tex hund och minigris. Jag kommer nästa gång jag åker till London för att bo på Hotell i London så ska jag verkligen besöka denna sida för att hitta rätt i djungeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *