Den otroligt sagolika möbeln

När jag först såg nedan utomhusmöbel förstod jag inte vad den föreställde.

Det ser ut som om man har hämtat denna grupp från en sagofilm och placerat den i en äventyrsfilm. Jag har aldrig sett en sådan möbel förut. Det ser trevligt ut då jag tänker på ett team av vänner jag brukar träffa där bara en av oss är medium och vi andra är hennes följeslagare. I går tex så ringde denna medium och frågade om jag vill komma över. Jag hade då mina pyjamas på mig då jag inte hade planer på att gå ut mer. Jag ringde de andra i gänget och frågade om de ville följa med hem till vår medium vän. De hade också pyjamas på sig och ändå ville följa med. I loppet av 10 minuter var vi alla tre på väg hem till vår medium vän trots att vi alla var i pyjamas.

Vårt team skulle verkligen älska att sitta i denna möbelgrupp av rotting. Den är ganska stor så att flera personer får plats i den. Här skulle vi verkligen kunna dricka vår kaffe för att sedan bli spådda i kaffesumpet.

Denna snygga rottingmöbel heter Ocean Lantern som är 2.3 meter i rund. Du kan få denna till ett mycket bra pris genom. Det är en sajt som även kallas för rabattkod club. Du hittar just nu 270 olika butiker som är knutna till rabattkoder. Innan året slut så planerar rabattkod att få in ca 600 butiker med fantastiska rabatter. Ovan möbel i rotting kostar 18 975 kr om du använder rabatten annars kostar den till fullpris 37 950 kr. Ni se ju att det nästan blir halva priset om ni besöker rabbattkoder.

Hos spådamen (rolig skämt)

En man som besöker ett tivoli bestämmer sig för att gå till en spådam för skojs skull.
“Jag ser att du är far till två barn,” säger spådamen.
“Ha! Det är vad du tror,” säger mannen skadeglatt. “Jag är far till tre barn!”
“Ha!” säger spådamen. “Det är vad DU tror!”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *