Att passa in i överklassen

En gång i tiden fanns ett par som gjorde allt för att passa in i överklassen när det hade blivit s.k nyrika.

De försökte klä sig som överklassen genom att alltid ha ridkläder på sig och vissa dagar var de klädda för att spela golf. De började ta lektion i att rida fast att de inte ens vågade närma sig hästar. De var livrädda för hästarna och mot alla odds försökte de lära sig att rida för att passa in.

De tog även kurser i jakt i hopp om att få joina Carl Philip någon gång när han skulle ge sig ut på jakt. Carl Philip gifte sig med Sofia och dessa fick ändå inte prinsen. De hade enligt sig själva gått prinsess skolan helt utan resultat för de är fortfarande inte ingiftai kungafamiljen. En av dem var fastbesluten om att hon skulle gifta sig med prins Carl Philip.

Ingen av dem fick prins Carl Philip för det var Sofia som fick honom genom att vara sig själv utan någon “princess skola” eller något annat löjligt beteende. Sofia är otroligt vacker och värdig en prins mer än någon annan ytlig människa som verkligen jobbar på att få fånga en prins.

Ett svar på ”Att passa in i överklassen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *