Skip to content
Veckomagasinet

Så här gör du din egen poncho

Jag tycker att poncho är det finaste man kan ha på sig om man ska på bal eller en fin fest. För du kan vara fin utan att behöva frysa nu när vädret har blivit kallare.

När jag har virkat den färdigt så ska resultatet bli som nedan. Den som Kronprinsessan Mary av Danmark bär. Hon bär alltid virkade ponchos och bär dem otroligt snyggt. Visste ni om att hon egentligen är en advokat?
Ovan kan ni se begynnelsen av en poncho som är på väg att bli riktigt fin. Ni kan välja vilket färg ni vill till garnet. Välj helst en mörkgrön, marinblå eller svart garn då ni kan kombinera dessa bäst till olika galaklänningar. Snart är det också dags för bröstcancergalan och har du tur och bli inbjuden så kan du gå på den i den finaste balklänningen och till det en egen virkad poncho.
På hemsidan hos skapamer hittar ni även garn, pyssel, material för konstnärer och pennor i olika färger. Här hittar ni allt inom hobby. Att se kunglig ut på en gala är faktisk en stor hobby. För att fullfölja denna hobby så behöver ni också lära er att virka. Virka är det enklaste som finns inom syslöjd. När jag var barn behövde jag inte ens lära mig att virka då det var så enkelt att jag kunde det innan någon ens hade börjat lära ut det till mig. Jag minns ej om jag lärde mig virkning genom att se på eller om någon verkligen lärde mig det. Om ni beställer produkter över 299 kr så är det fraktfritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *