Framgångsrikt nätverkande med Leif Ivar Karlsson

Visste ni om att Leif Ivar Karlsson drev en blogg om entreprenörsskap?

Han hade en väldigt stor blogg och slutade blogga då han var en perfektionist och ville att allt skulle vara perfekt. Han var Sveriges 7:e största bloggare inom just business. Jonny Nordin ville ha med Leif Ivan i sin bok och bad honom skriva ett par rader om hur han blev en av Sveriges rikaste män. Leif Ivan kunde inte dra en gräns utan skrev mer än vad Jonny hade förväntat sig. Eftersom texten var så intressant kunde Jonny inte dra en gräns för hur mycket av texten han skulle ha med i sin bok så han tog med allt. Leif Ivar gav titeln “Min resa upp och nedförsbacke”

Boken Jonny skrev heter Framgångsrikt nätverkande

Bilden har jag tagit hemma hos Leif Ivan och ni kan se hans ben i soffan. Det är jag som håller upp boken.

Ett svar på ”Framgångsrikt nätverkande med Leif Ivar Karlsson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *