Så här blir du rik enligt denna bok

Jag har beställt massor av bra böcker från Tarothuset för att dels lära mig hur jag tänker och agerar för att bli rik.

Jag har precis börjat läsa denna bok som heter Tänk dig rik och bli rik av Birgitta Sandberg och den är så spännande att jag inte kan lägga i från mig den. Jag kommer att läsa den två gånger för att repetera en bok är A och O för att den verkligen ska fastna. Jag tror inte att den som har pengar kan generera mer pengar utan den som har rätt inställning till pengar blir rik. Detta och mycket annat tar denna fantastiska bok upp.

Även en som heter Meditation som jag ännu inte har lyssnat på, men det ska bli väldigt spännande att göra det. För genom meditation kommer du upp till ett högre medvetande. Den är av Erna Westerlund som ska vara fantastisk har jag hört.

Den stora boken om Magi kommer jag läsa från pärm till pärm för att lära mig allt om Magi. Den som inte tror på Magi och sin egen tankens kraft är här på jorden med förbundna ögon enligt mig. Ta bort era skygglappar och börja sök inom er och ni kommer finna mer svar inom er än utanför er.

Vad optimister vet och vad du kan lära dig handlar om människor som är optimistiska och hur de attraherar in allt de önskar sig. Du vill väl också attrahera in allt genom attraktionslagen in i ditt liv, eller hur? Så vad väntar du på börja läs dessa böcker och nå en nivå du inte trodde fanns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *