Drömtydning att vara tillbaka i skolbänken

Jag drömde åter om att jag var tillbaka i skolbänken i min dröm.

Denna gång hade vi avslutning i gymnasiet och jag mindes i drömmen att avslutningen på årskurs 2 var den roligaste avslutningen någonsin. Det konstiga var att mina klasskamrater var både gamla klasskamrater och folk som jag umgås med i dagens läge. Vi hamnade hemma hos en tjej som är en bloggande väninna. Det fanns även en annan person som är mycket äldre än oss som inte var klasskamrat utan var med ändå. Efter ett tag gick denna person och jag letade efter personen. Mina klackskor gick sönder så jag tog på mig mina vanliga ecco skor. Jag hade en tiara på huvudet också och en fin klänning. Sedan tog jag och drack av bålet och blev berusad för jag visste inte om att det fanns alkohol i den. Jag tänkte i drömmen att jag aldrig mer skulle dricka för jag tappade balansen helt. När jag vaknade från denna dröm öppnade jag en Boulard cidre de Normandie utan att veta hur hög alkoholhalt det fanns i den. På fastande mage dessutom jag höll på att dööööööööööööö. Jag är inte van med alkohol alls och blev berusad tidigt på morgonen och var tvungen att vänta tills att jag blev normal så att jag kunde gå och jobba. Precis som i drömmen ovetande drack jag och blev berusad. Jag brukar dricka denna cider på kvällarna då jag älskar smaken av färskpressad äkta äppeljuice som den innehåller.

En sak har jag lärt mig från denna dröm att jag håller på att lära mig det sista om vissa personer jag har svårt att förstå mig på. Eftersom detta är en avslutning av skolan och inte mitt i terminen. Med lättnat kan jag nu ta emot den nya lärdomen jag kommer att få.

Denna cider smakar lite som lättöl och man blir lugn av den. Passar utmärkt till sällskap och middag. Jag dricker den gärna efter frukost sådan är jag fast inte på fastande mage i varje fall.

Nedan ser ni även vitt vin Estancia och rött vin Carmen som ska drickas till lax med hemlagad dilldressing. Jag har då tagit laktosfri grekisk yoghurt och blandad med torkad dill och salt. Supergott till laxen.

Ovan längst till vänster och höger ser ni cidern Boulard Cidre de Normandie har en ren, torr och fruktig smak med tydlig äppelkaraktär. Som all äkta cider är den gjord på enbart naturliga råvaror och den franska cidern görs på speciella cideräpplen som oftast är mindre och något bittrare än vanliga matäpplen, detta för att få rätt karaktär på den mousserande drycken. I tillverkningen tar man även med äpplets skal och kärnor, där tanninerna sitter. Tanniner är viktiga för ciderns smak eftersom de förstärker aromen.

Historisk kuriosa: En gång i tiden erövrades Normandie av vikingar från Norden – Normandie betyder ju Nordmännens land

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *