Det spökar hemma hos Leif Ivan Karlsson

Leif Ivan Karlsson från tv serien Karlsson har spöken hemma hos sig. Den går varje tisdag men inte nästa tisdag då är det hockey och hela Sverige kommer att gråta enligt Leif Ivan från programmet Karlssons.

Han kallar sig själv superentreprenör och älskar att jobba. Tillsammans med frun Susanne, 51 och de tre barnen Tony, 35, Angelica, 27 och Pierre, 26 driver han allt från bilmuseum till camping, centrum och hotell.

Leif Ivan Karlsson har kristall lampor i hela huset. Huset han bor i ligger i Tullinge och är värt ca 50 miljoner kronor. Huset har 22 rum och 700 km2. Huset var som en labyrint för mig jag gick fel hela tiden. Den är dessutom 4 våningar så jag har nog aldrig varit i en sådan stort hus i min liv förut. Han är verkligen mer än vad man får se i tv. Att träffa honom var verkligen en upplevelse jag sent glömmer.

Ett av kristall lamporna blev löst trots att den var helt säker på sin plats i taket. Det visade sig att Leif Ivan Karlssons farfar lossade på den hela tiden. Hade inte hans farfar från andra sidan lossat den skulle den ha fallit på hans fru Susanne och hon hade avlidit.

Leif Ivan Karlsson kallar sig ofta för King of fucking Everything vilket hans dotter Angelica då har givit honom en sten med dessa ord inristad.

Därför ska du inte besöka ett medium enligt Leif Ivan

Leif Ivan anser att man inte bör besöka ett medium då de kan förutsäga saker som gör att man då väljer bort vissa saker i sin framtid som kanske hade varit en bättre väg. Jag förstår hans argument då ett medium från Boden hade sagt att han skulle gifta sig med en kvinna född i jungfruns tecken och hans förstfödda skulle bli en pojke. Hade han lyssnat skulle han aldrig ha träffat Susanne. Enligt mig så säger inte ett bra medium något som man mår dåligt av för då är de bluff. Jag känner en person som kallar sig för medial som bara säger saker för att trycka ner människor för att sedan inte låtsas som om hon minns att hon har sagt dessa saker. Denna person kommer själv att attrahera in den ångest hon försöker lägga på andra människor för sådan är universums lagar.

Nedan ser ni Emelie, Bengt Andersson som är barnbarn till den svenska mediumet Saida (läs här om vad Bengt sa till mig när jag blev spådd) och Susanne. Där Bengt sitter brukar alltid Susanne sitta och det var kristall lampan ovanför honom som var på väg att skada Susanne om inte farfadern hade ingripit från andra sidan.

Snart får ni veta mer om Leif Karlsson

-Han var en gång i tiden en bloggkändis

-Dessa skämt tål han inte

-Detta gjorde han mot en muslimsk kvinna

Allt om ovan avslöjar jag i nästa inlägg håll utkik i denna följetong om familjen Karlssons från tv3.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *