Miljonären Leif Ivan Karlsson hans privata hem

Jag har varit på besök hemma hos miljonären Leif Ivan Karlsson och fick höra massor av roliga saker som jag ska dela med mig i bloggen.

Miljonären Leif Ivan Karlsson har en helt egen tv serie och nu kan du följa hans liv på tv. Visste du att det spökar hemma hos miljonären Leif ivan Karlsson.

Miljonären Leif Ivan Karlsson villa

När jag kom fram till miljonären Leif Ivan Karlsson såg jag guldfärgad postbox och den berömda guldfärgade grinden som öppnas inifrån palatset Örnberget där Leif Ivan Karlsson med familj bor. För mig blev det en motionspass när jag gick igenom hela gången upp till hans fantastiska 50 miljoners villa. Dörren stod på glänt och vi ringde på dörren ändå. Jag hann inte ens titta upp förrän frun Susanne stod vid dörren och jag var så oförberedd att jag hoppade till och blev rädd. Det är inte svårt att skrämma mig för jag är väldigt lättskrämd.
Jag kommer denna vecka publicera fler bilder tagna hemma hos Leif Ivan Karlsson och hans vackra fru Susanne. Jag har så mycket att berätta så detta blir en följetong där jag lägger upp nya bilder och nya historier kring Leif Ivan Karlsson.

Leif ivan Karlsson fastigheter

1) Hur kom du in i fastighetsbranschen och hur blev du rik på det?

Leif Ivan Karlsson var bilhandlare 13 år sedan tröttnade på bilar gick över till fastigheter. Varje år tjänade som en livstid på som bilhandlare. Han berättade att han köper upp fastigheter riktigt billigt för att sedan renoverar och säljer vidare. När han renoverar så väljer han de dyraste och bästa produkterna för att kunna sälja så dyrt som möjligt.

2) Hur ser du när en person är falsk eller ljuger?

Falskhet är något svårt för Leif Ivan Karlsson att se då han tror gott om människor därför litar han på Susanne som är medial. Första mediala kvinna i Sverige hette Hanna Lidman från Norrbotten som var Susannes morfars pappa släkting. Bengt Andersson medium sov hos dem som även kallar sig för rockande medium. Han är barnbarn till den framlidne mediumet Saida.

Leif ivan Karlsson och hans vänner

Eftersom Leif Ivan inte riktigt kunde svara på frågan om hur han känner igen en lögnare eller falsk person så ställde jag frågan till hans fru Susanne. Susanne känner direkt när en person är oärligt och dessutom är det tydligt hos folk som inte vill se en i ögonen när man talar till dem.

 Leif ivan Karlsson förmögenhet

Miljonären Leif Ivan Karlsson berättade att han ofta hade vunnit massor av priser som bästa nätverkare. Han vet hur duktig han är men han känner att han aldrig riktigt har blivit bekräftad av sin far. Han far har aldrig berömt honom för något.

3) Vilka företag investerar du i?

Miljonären Leif Ivan Karlsson investerar i det som är roligt och har massor av ordspråk kring detta ett av dem är “skomakare blir vid din läst” dvs gör det du kan. Han har förut gått in i cocosbollfabrik som  gick dåligt. Tillverkat godis marsipan och även satsat på leksaksaffär som inte heller gick så bra. Vad han menar är att allt han är dålig på går dåligt därför satsar han bara på det han själv kan för att det ska gå bra för honom.

I nästa inlägg om Leif Ivan Karlsson får ni reda på allt om M/S Birger Jarl, vem som spökar hemma hos honom och mycket mycket mer håll utkik. Har även spelat in deras hem och mer om detta om ni håller utkik i bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *