Krav om du ska ha kungafamiljen på besök

Visste du att det finns vissa kriterier om du ska kunna bjuda hem kungen eller hela kungafamiljen till ditt hem? Dessa krav gäller inte bara kungafamiljen utan i överlag om du ska bjuda hem fina gäster.

  1. Du ska fråga dem om de har några allergier om du ska bjuda på mat.
  2. Du får inte börja jaga Pokemon eller göra något annat med din mobil under middagen tillsammans med kungafamiljen. Låt din mobil helt vara i fred.
  3. Be ingen tacka dig för maten även om de glömmer att tacka dig. Man ska i princip inte utgå från att andra ska tacka, det kan göra att tacket förlorar sitt värde.
  4. Viktigast av allt snälla håll rent hemma eller på ditt kontor om det nu är på jobbet som ni bjuder på mat vid en konferens.
Du hittar städmaskiner och som gör din arbetsplats eller hem kliniskt rent. När jag flyttar till en större lägenhet tänker jag skaffa mig nedan skurmaskin. Jag önskar att en maskin både ska dammsuga och skura samtidigt. Samt passa både golv och matta samtidigt. Det ska vara riktigt enkelt att städa. Folk tar hjälp av pigor för att hålla rent och dessa pigor kostar också pengar. Varför inte lägga ner pengarna på en skurmaskin i stället?

Tips om du ska städa på slottet tex Drottningholmsslott så behöver du veta lite om slotten som ägs av kungafamiljen.

Kungafamiljen disponerar åtta olika slott som ägs av staten. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel bor på Haga slott i Solna, kungen och drottningen på Drottningholm, och Kungliga slottet i Stockholm är kungens arbetsplats och residens. Resten av slotten används till olika former av visningsverksamhet. Alla dessa slott skulle behöva en skurmaskin och jag är faktiskt väldigt nyfiken på hur man rengör ett slott.

Statens fastighetsverk betalar för renoveringar, underhåll, uppvärmning och el.
Hovet betalar ingen hyra men ska självt stå för den dagliga driften som till exempel städning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *