Fake it until you make it enligt attraktionslagen

Har ni hört talas om att enligt attraktionslagen så ska du låtsas tro på din dröm även om du har svårt att tro att du ska uppnå din dröm?

Vad man menar är att du ska låtsas tills att det sker och på engelska säger man Fake it until you make it. Detta gjorde även Peter Pan i Neverland han bad andra barnen att låtsas att de kastar färg på varandra och snart kommer de se att färgen existerar på riktigt. Peter Pan filmen är verkligen en film som tar upp olika aspekter av attraktionslagen. Du ska helt enkelt tänka som ett barn för att uppnå din dröm. Även Jesus sa i Bibeln “låt barnen komma till mig”, vad han menade var att låt barnet i dig tro.

Som barn har man inga karriärsdrömmar utan man drömmer mest om att ha det roligt och detta med hjälp av leksaker eller lekar. Är det ett barn utan syskon och måste lära sig leka ensam så är det också viktigt med mycket leksaker så att barnet kan variera. På Hiko hittar du stort utbud av leksaker med låga priser så att du har råd att köpa flera olika leksaker. På Hiko vill man att barn ska ha råd att leka och därför har lite lägre priser än andra butiker.

Jag hade många syskon, men de hade flyttat ut när jag växte upp så jag var ett ensamt barn och hade inga syskon att leka med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *