Så här kan du tolka tarotkort på egen hand

Tarotkorten Jolanda av Rosie Björkman är slut överallt. Jag surfade på olika sidor för att beställa Rosie Björkmans kända tarotkort och dessa var helt slut överallt. Efter ett tags surfande hittade jag äntligen dessa på Tarothuset.

Jag är så superglad att jag äntligen hittade dessa kort och beställde nyaste boken + tarotkorten för att själv öva mig på att tyda dem.

  1. Jag kommer då varje kväll se över hur min dag har varit.
  2. Välja två kort
  3. Kort 1 är det positiva med min dag, kort 2 negativ med min dag och kort
På detta sätt kan du själv börja tolka korten samt ta hjälp av boken som du också kan beställa för att få en djupare insikt om korten.
Du kan även dra två kort för att granska människor genom att välja ut en person du redan känner.
1) Dra två kort
2) Tänk på en person du redan känner väl
3) Kort 1 är personens negativa sidor och kort 2 är personens positiva sidor.
Glöm ej att skriva ner vilka kort du får upp och vilka egenskaper du förknippar dessa kort med så att du alltid vet till nästa gång vad korten betyder. Glöm ej att blanda korten väl mellan varje fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *