Jag är mitt i diskussioner med våra investerare

Som ni alla vet så har jag startat Organic Investment AB och med mig har jag min delägare Jennifer.

Pengar drar pengar tror folk om folk som har lyckats och blivit rika. Hemligheten med att dra till sig pengar är endast din egen tro och din egen kapacitet.

Har bokat tid med en chef för ett nätverk som kommer vägleda mig innan jag tar beslut samt även kontaktat statlig verksamhet för att presentera min affärsidé.

Vi har nu även kommit så långt att vi har patenterat vår produkt och är mitt i massa möten med olika personer som vill investera i vårt företag. Jag har fått vissa förslag från olika entreprenörer och ska ta detta med min kollega Jennifer i telefon då hon bor i Halmstad.

Det bästa sättet när man startar ett företag är att ha egna pengar eller låna pengar. För när man tar in investerare så är det lite som konstgjord andning för egentligen vill man växa med egen kraft. Därför står vi just nu i valet och kvalet bland våra entreprenörer som vill investera. Behöver du ett lån och inte riktigt vet vart du kan vända dig så kan du alltid vända dig till Nestra och där kan du sedan ta och för att ta dig fram i djungeln av alla lån.

De flesta av våra investerare är väldigt kända entreprenörer och vissa av dem är offentliga personligheter som ni även kan läsa om i nyhetstidningarna. Ni kommer att bli väldigt överraskade när ni får reda på här i bloggen vilka det är som jag kommer att samarbeta med.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *