Social media & inför Halloween

Har du tänkt på att allt du skriver och delar på sociala medier påverkar ditt rykte?

En gång svarade jag på en politisk propaganda och mitt svar spred som ett löpeld på Facebook. Jag fick många reaktioner och folk delade och kopierade det jag skrev överallt. Jag försökte ta bort inlägget för jag orkade inte ta diskussionen mer för hur jag än vred och vände på det hamnade jag på ruta ett om och om igen.

Hade jag i förväg vetat om att mitt inlägg skulle spridas och hånas som mycket skulle jag valt och gjort reklam för snygga korsetter i stället så att folk kunde tagga ner lite och njuta av livet. Jag har en bekant som har legat inne på sjukhus i ca 1 år liggande. När hon kom ut så hade hon lärt sig massor medans hon var sängliggande under 1 års tid. Vet ni vad hon hade lärt sig? Att njuta av livet här och nu och därför har jag börjat surfa runt och kollar på snyggaste korsetterna och struntar i alla andra måsten jag har just nu i livet.

Det är även snart allhelgon natt dvs halloween och då ska man verkligen hitta den snyggaste korsetten och bli lite vampig av sig.

Denna kostar 555 kr och håller verkligen in din mage och är väldigt bekväm.

Inför Halloween som är i oktober så tipsar jag er att ordna klassfester eller personalfester och då inte glömma att klä ut er ordentligt. Jag tipsade två gymnasister om att de bör ha en Halloweenfest och vilka lekar de kan leka. De båda tyckte att det var en perfekt idé och ser nu fram emot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *