Tips på filmer om prinsar eller prinsessor?

Jag har nyligen sett filmen Prinsen & Jag och älskade filmen. Jag har sett den tusen gånger förut och tröttnar aldrig. Finns det någon trevlig person som kan tipsa om fler liknande filmer som handlar om denna typ av romantik?

För honom skulle jag kunna cykla till England. Jag är en mycket bekväm person av mig och åker helst bil överallt. Om jag åker tåg så är jag så bekväm av mig att jag inte vill att en enda kotte sätter sig med mig.

Det finns dock ett undantag som kan få mig att motionera och komma fram till en viss person om det krävs. Det är denna skådis som spelade prinsen i filmen som heter just Prinsen och jag.

 som jag kan tänka mig cykla med till England för att möta skådespelaren Luke Mably. Han är inte så känd, men han spelar den otroligt karismatiska och stilige prinsen Edwin. Jag är inte ens en person som orkar motionera, men detta är en elcykel och det kan få mig att sluta använda bilen och i stället börja cykla.  Det kommer heller inte bli så dyrt då man har räknat ut att det kostar ca 25 öre per mil att använda dessa elcyklar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *