Sagan om prinsessan Anastasia make up

Har ni hört talas om Anastasia Romanov? Det var Tsar den andres yngsta dotter som påstod att hon överlevde arkebuseringen.

Det finns nu ett smink märke som heter just Anastasia om det är efter henne vet jag inte. Den person som påstår sig vara Anastasia hette Anna Anderson och senare Manahan då hon gifte sig med en rektor från New York universitetet. En tysk prins som var lite töntig blev kär i henne och stöttade henne både med kost och logi. Han betalade även hennes rättegångskostnader. Anastasia blev anklagad för att hon var ute efter pengarna som fanns i Bank of England och enligt släktingar fanns det inte ens pengar kvar. Den som stod på tur att bli Tsar var Anastasias kusin Cyril och han gjorde allt i sin makt för att få bort bedragerskan.

Man fick fram många bevis på att hon var av familjen Romanov. 12 punkter på Anastasias öron var identiska med den riktiga Anastasia. Jag tror inte att det var Anastasia, men jag tror att hon var en oäkting till familjen därför klev hon fram i rampljuset och åkte i väg till New York. Hon dog 1984 och blev aldrig erkänd prinsessan.Ovan ser ni ögonbrynsfärg som har fantastisk pigment för naturlig form på ögonbrynen. Jag brukar alltid måla mina ögon bryn för utan dem har jag ingen ram runt ansiktet.

Ett svar på ”Sagan om prinsessan Anastasia make up”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *