Nytt sätt att se på attraktionslagen

Jag har träffat författaren, sångerskan och skådespelaren Lili Öst från Lili Öst production. Hon skriver böcker om attraktionslagen och detta ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Vi skulle tillsammans till Mr och Miss Sweden tävlingen på Café Opera så vi träffades några timmar innan för att jag skulle intervjua henne. Vårt samtal fick en helt annan vändning än vad vi hade planerat och vi kom varandra väldigt nära. Hon är lite som jag en människokännare så jag kunde tippa på att hon var född i ett lufttecken och hon tippade att jag var född i jungfruns tecken.

Lili har skrivit boken “Du blir vad du tänker” som handlar om attraktionslagen. Man kan säga att hon har skrivit Bibeln inom attraktionslagen då den innehåller både fallbeskrivningar, övningar och förklaringar. En klockren mening i boken är när Lili beskriver att vi inte ofta återberättar något bra som har hänt oss. När något dåligt har hänt oss så skalar vi problemet i små delar och dessutom ser på problemet från massor av olika synvinklar. Vi verkligen älskar att älta och beskriva det dåliga som har hänt oss i detalj.

Jag kommer berätta mer om Lili för hon ska komma till Uppsala då vi ska hitta på ett hemligt projekt tillsammans. Jag kommer även berätta mer om hennes bok när jag har läst ut den. Här sitter vi på en restaurang i Café Opera i väntan på att gå på skönhetstävlingen tillsammans med massor av kändisar inbjudna.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *