Fler bilder från Mr & miss Sweden skönhetstävling

Vinnaren går vidare till mr och miss universum. Stort grattis till Vinnarna av Mr & Miss Universe Sweden 2016 – Alexander D’Rosso & Ida Ovmar.

Ni kan se fler bilder och video från detta event på min instagram @veckomagasinet

Nedan ser ni mina grannar sångaren Jan Johansen och hans unga flickvän Jennie.

Nedan ser ni min gäst Lili Öst tillsammans med sina väninnor. Kvinnan i mitten är Inger Nilsson som spelade Pippi i filmen Pippi Långstrump av Astrid Lindgren. Alla tre är med i en orden för skådespelare i Sverige.

Nedan modellerna Sofie båda var otroligt fina och jag har förut samarbetat med Kadja och det var ett lyckat samarbete. Hon drev näthandel med massor av fina kläder som var inspirerade av systrarna Kardashians.

Nedan ser ni Bobby Oduncu som var en av sponsorerna till den goodiebag vi fick. Här tillsammans med sin man då de är nygifta. Det var Marie Therese Karlberg från Shayfoto som tog deras bröllopsfotografier.

Nedan ser ni Johan Carlén som bl.a bjöd in mina grannar Jan Johansen och hans flickvän Jennie. Johan var en frisk fläkt som man inte missar då han är väldigt social och cool person som får gästerna att verkligen känna sig välkomna. En perfekt värd helt enkelt för dessa fina fester som ni snart kommer läsa mer om i Hänt i veckan tidningar framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *