Skip to content
Veckomagasinet

Mr & Miss Sweden skönhetstävling på Café Opera

Jag blev inbjuden av Maria Therese Karlberg som driver Shayfoto en tjej som jag fotade mig hos i början av mitt bloggande.

Nu har jag mognat i min roll som bloggare och har en större blogg i dag än vad jag någonsin hade kunnat drömma om i början. Här kan ni läsa om när jag var och fotade mig hos henne och att jag utsåg henne till tjejen med de vackraste ögonen jag någonsin hade skådat i mitt liv.

Snart inom kort kommer fler bilder från detta event och fler kändisbilder.

Nedan  ser ni Lili Öst från Lili Öst production som är författare, föreläsare, skådespelare och sångerska. Hon skriver böcker om attraktionslagen och mer om henne kommer inom kort.

Mr & Miss Universe Sweden 2016 – Alexander D´Rosso & Ida Ovmar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *