Vilken metod är bäst för att gå ned i vikt?

Utanför Axfood huvudkontor så fikade jag med Marlene och Jennifer.

Vi satt på Coffee house by George i Stockholm samma byggnad som Axfood för att jag och Jennifer sedan hade ett möte hos dem. Marlene är VD för GI boxen. Jag kommer berätta mer om GI boxen och vad den innehåller i framtiden. Marlene har även en apparat som läser av kroppen och jag har mött Lili Öst som har provat hennes maskin. Lili hade mycket gott om vad maskinen kan göra och upplysa om kroppen.

Jag har varit på Café Opera med Lili Öst och fler bilder kommer inom kort. Jag träffade massor av kändisar varav en av dem är granne med mig utan att jag visste om det. Vi fick massor av goodiebags och jag fick även smycken från en bekant till Lili.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *